Disclaimer

Algemeen

Eleads BV (Kamer van Koophandel 71586601), hierna te noemen Eleads, verleent u hierbij toegang tot https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/ en nodigt u uit kennis te nemen van haar aanbod. Eleads behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/ is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van het betreffende advocatenkantoor. Dit gebeurt pas na een gratis intakegesprek

Beperkte aansprakelijkheid

De op https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/ aangeboden materialen worden aangeboden door Eleads. De aangesloten advocatenkantoren hebben hierin geen rol. Deze materialen worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Eleads.

De inhoud van https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/ wordt gedeeltelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Eleads doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/. Eleads oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Eleads zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Eleads en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Eleads, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van https://www.de-strafrechtadvocaat.nl/ op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349