Vernieling

Als u verdacht wordt van vernieling, zal het Openbaar Ministerie (OM) moeten bewijzen dat er opzet in het spel was. Een ervaren strafrechtadvocaat kan u helpen om uw straf te beperken, of wellicht zelfs vrijspraak te krijgen. U kunt via het contactformulier op deze pagina uw gegevens achterlaten en een strafrechtadvocaat neemt uiterlijk de volgende werkdag telefonisch contact met u op. Wilt u liever telefonisch uw gegevens achterlaten? Neem contact met ons op door te klikken op de button.

Strafbeschikking vernieling

In geval van vernieling krijgt u vaak een strafbeschikking opgelegd. Als u het niet eens bent met de opgelegde straf, dient u binnen 14 dagen verzet aan te tekenen. Een strafbeschikking van meer dan € 100 krijgt een vermelding op uw strafblad en kan zodoende gevolgen hebben voor het verkrijgen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG). De beschikking betalen om er maar vanaf te zijn kan dus nare toekomstige gevolgen hebben. Een strafrechtadvocaat kan het bezwaarschrift voor u opstellen en versturen. Zo weet u zeker dat er op de juiste manier verzet wordt aangetekend.

Strafbeschikking gekregen? Voorkom een strafblad

Let op: een strafblad kan veel problemen geven. Bijvoorbeeld als u tijdens het solliciteren een verklaring omtrent gedrag (VOG) nodig hebt. Er bestaat een grote kans dat uw VOG-aanvraag wordt afgewezen vanwege het strafblad. Hierdoor kunt u bepaalde werkzaamheden niet uitvoeren. Zo wordt uw kans op een baan minder. Dit kan vervelende gevolgen met zich meebrengen.

Strafbeschikking en VOG

Is uw aanvraag VOG afgewezen? Bekijk dan de tips van onze VOG advocaten hoe u succesvol bezwaar maakt. Heeft u een voornemen tot afwijzing van uw VOG-aanvraag ontvangen? Dien dan een zienswijze in. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een zienswijze? Neem dan contact met ons op!

Direct hulp nodig?

Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.

Neem direct contact op

Straffen vernieling

De maximale straf voor vernieling bedraagt twee jaar gevangenisstraf of een geldboete van de vierde categorie. Een uitzondering is vernieling door brandstichting, daar gelden andere straffen voor. In de praktijk wordt er voor vernieling vrijwel nooit een gevangenisstraf opgelegd, veel vaker resulteert dit in een geldboete of een taakstraf.

Contact met een strafrechtadvocaat

Onze strafrechtadvocaten kunnen u helpen uw straf te beperken, of wellicht zelfs zorgen voor algehele vrijspraak. Het is belangrijk op tijd verzet aan te tekenen tegen een strafbeschikking voor vernieling. Als u een strafbeschikking heeft ontvangen, kunt u dus het beste direct in contact treden met een ervaren strafrechtadvocaat uit uw regio. Vul het contactformulier in of bel ons! Laat u zich niet afschrikken door hoge kosten. De strafrechtadvocaten werken mogelijk op basis van pro deo! De kosten zijn dan minimaal. Als u het contactformulier invult, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met u op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 088 – 1810 349.

Pro deo advocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan u graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. U vindt ons bijvoorbeeld in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn. Waar u ook woont, bij ons vindt u een advocaat bij u in de buurt die specialist is in zaken wat betreft strafrecht.

1

toegankelijk

2

Vrijblijvend

3

Samen

Veelgestelde vragen vernieling

Hoeveel kost een advocaat vernieling?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heeft u eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten u meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van toevoeging werkt. De overheid betaalt de advocaat dan.

Is een advocaat verplicht?

Bij het strafrecht is een advocaat niet verplicht. Toch is het niet onverstandig om wel een advocaat in de arm te nemen. Het strafrecht is erg ingewikkeld en vergt veel kennis van zaken. Alleen advocaten beschikken over deze kennis.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349