Strafrechtadvocaat Almere

Strafrechtadvocaat Almere

Ons strafrechtkantoor in Almere staat verdachten bij door heel Flevoland. De Strafrechtadvocaat Almere werkt zowel op betalende basis, als op basis van rechtsbijstand (pro deo). Bent u op zoek naar een goede strafrechtadvocaat? Neem dan direct contact op via ons contactformulier. U wordt dan dezelfde dag nog teruggebeld.

Routeplanner

Pal naast de Havendreef, op nog geen 5 minuten rijden van de A6, vindt u het kantoor van De Strafrechtadvocaten. Omdat dit Almeerse advocatenkantoor deel uitmaakt van een van de grootste juridisch dienstverleners van Nederland, heeft men hier alle specialisaties in huis en dus altijd een passende oplossing voor uw probleem.

Advocaten van De Strafrechtadvocaat Almere

Mr. Maartje Schaap

Mr. Maartje Schaap is een doorgewinterde en gespecialiseerde strafrechtadvocaat, die meer dan een decennium aan praktijkervaring koppelt aan up-to-date academische kennis. Sinds haar beëdiging in 2005 heeft zij talloze strafrechtzaken tot een bevredigend eind gebracht. Daarnaast is zij als docent strafrecht/strafprocesrecht verbonden aan de Hanzehogeschool Groningen en de beroepsopleiding advocatuur (NOVA). Ook verzorgt ze trainingen voor studenten van haar ‘eigen’ Rijksuniversiteit Groningen, waar ze ooit zelf afstudeerde in strafrecht en privaatrecht.

Maak vandaag nog kennis met de schier onuitputtelijke bron van kennis en ervaring die De Haan kan bieden. Laat uw gegevens achter via het formulier op deze site en een ervaren strafrechtadvocaat zoekt zo spoedig mogelijk contact met u voor een (kosteloze) telefonische kennismaking.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349