Strafrechtadvocaat Alphen aan den Rijn

Strafrechtadvocaat Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar een strafrechtadvocaat in Alphen aan den Rijn? Vul dan het contactformulier in en geef aan bij welk type delict u hulp nodig heeft. Binnen 1 werkdag belt een strafrechtadvocaat uit Alphen aan den Rijn u op en helpt u direct bij uw zaak. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 088 – 1810 349.

De garanties van De-Strafrechtadvocaat.nl

 • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek;
 • Strafrechtadvocaat uit Alphen aan den Rijn;
 • Snelle reactie, meestal binnen 1 werkdag in contact met een advocaat.

De Strafrechtadvocaat is een netwerk van gerenommeerde strafrechtkantoren. Advocaten door geheel Nederland zijn aangesloten bij dit initiatief. Onze strafrechtadvocaten kunnen in elke situatie hulp bieden en werken in sommige zaken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (pro deo). Dit is eigenlijk een gratis advocaat. Andere termen hiervoor zijn ’toevoegingsadvocaat’ of ‘advocaat van onvermogen’.

Strafrechtadvocaat Alphen aan den Rijn

Het kantoor in Alphen aan den Rijn is aangesloten bij alle belangrijke juridische verenigingen en organisaties en in het bijzonder:

 • Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
 • Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten

Een goede advocaat kan uw straf beperken, of zelfs een strafblad voorkomen.

Soorten delicten

Omdat de advocaten met verschillende strafzaken ervaring hebben, kunt u voor alle soorten delicten bij onze strafrechtadvocaten terecht. Bovendien behandelen ze zowel kleine als grote zaken. Door die veelzijdigheid bent u verzekerd van deskundige juridische hulp bij allerlei uiteenlopende typen misdrijven en overtredingen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het bijstaan van verdachten. Zo staan de advocaten u bij:

Contact opnemen met Strafrechtadvocaat Alphen aan den Rijn

Maak vandaag nog kennis met de strafrechtadvocaten in Alphen aan den Rijn door uw gegevens achter te laten op het invulformulier op deze site. Een ervaren advocaat neemt dan vaak dezelfde werkdag nog contact met u op voor een geheel vrijblijvende telefonische kennismaking. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 088 – 1810 349.

Pro deo advocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan u graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. U vindt bij ons bijvoorbeeld een strafrechtadvocaat Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn. Waar u ook woont, bij ons vindt u een advocaat bij u in de buurt die specialist is in zaken wat betreft strafrecht.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
 • Binnen 24 uur.
 • Gratis en vrijblijvend.
 • Specialist uit uw regio.
 • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
 • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
 • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349