Strafrechtadvocaat Amsterdam

Strafrechtadvocaat Amsterdam

Het kantoor van De Strafrechtadvocaat Amsterdam bestaat uit 8 advocaten en 3 juridische secretaresses. Alle advocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in strafrecht. De strafrecht advocaten Amsterdam behandelen naast grote internationale strafzaken, ook kleinere zaken. In sommige zaken werken de strafrechtadvocaten op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Als u het contactformulier invult, wordt u direct gekoppeld aan één van de ervaren strafrechtadvocaten. Deze zal vaak dezelfde werkdag nog contact met u opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De garanties van De-strafrechtadvocaat.nl

  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek
  • Strafrechtadvocaat uit Amsterdam
  • Snelle reactie, binnen 1 werkdag in contact met een advocaat

Route

Het advocatenkantoor van dé Strafrechtadvocaat Amsterdam is gesitueerd aan de Herengracht 478.

Contact opnemen met De Strafrechtadvocaat Amsterdam

Maak vandaag nog kennis met de strafrechtadvocaten in Amsterdam door uw gegevens achter te laten op het contactformulier op deze site. Vervolgens neemt een ervaren advocaat vaak dezelfde werkdag nog contact met u op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 088 – 1810 349.

Strafrechtadvocaten Amsterdam

Mr. K. Canatan

Advocaat Kerem Canatan is sinds 2008 partner bij het kantoor van De Strafrechtadvocaat Amsterdam. Hij is een van de oprichters van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) en was hiervan ook een tijd de voorzitter. Daarnaast is hij lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Mr. Canatan houdt zich niet alleen bezig met procederen, maar ook met het doceren van het vak Strafprocesrecht en hij geeft regelmatig lezingen. Ook is hij werkzaam bij de Universiteit van Amsterdam waar hij doceert aan studenten op master niveau.

Mr. C.B. Stenger

Clarice Stenger heeft haar studie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2004 beëdigd. Zij is sinds maart 2011 werkzaam bij het kantoor van de strafrechtadvocaat Amsterdam. Naast het reguliere strafrecht en jeugdstrafrecht, is Mr. Stenger is gespecialiseerd in psychiatrisch patiëntenrecht. Dit houdt in dat zij personen bijstaat die door het Openbaar Ministerie worden gedwongen om te worden opgenomen in een psychiatrische kliniek. Daarnaast is mr. Stenger onder andere aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (nvjsa). Ook is zij oprichtend bestuurslid van de vereniging Psychiatrisch patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN). Sinds 2015 is mr. Stenger partner van het strafrechtkantoor.

Mr. C.J.J. Visser

Christian Visser heeft gestudeerd in Maastricht en Londen. Sinds 2007 werkt hij exclusief aan strafzaken. Hij is gespecialiseerd in geweldsdelicten en drugszaken. Daarnaast heeft hij een naam opgebouwd als voetbaladvocaat, doordat hij heeft veel voetbalsupporters met succes heeft bijgestaan. Mr. Visser is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Sinds 2015 is mr. Visser partner van het strafrechtkantoor.

Mr. M. Berndsen

Mr. M. (Michael) Berndsen is sinds 2012 beëdigd strafrecht advocaat. Hij houdt zich uitsluitend bezig met het strafrecht en dan met name met cassatiezaken bij de Hoge Raad. Daarnaast publiceert hij over het strafrecht in juridische vakbladen en wordt hij gezien als één van de nieuwe top strafrechtadvocaten van Nederland. Mr. M. Berndsen is ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

Mr. F. P. Slewe

Pepijn Slewe heeft na zijn rechtenstudie vanaf 1997 gewerkt als wetenschappelijk medewerker op de sectie strafrecht bij een groot Amsterdams kantoor. Sinds 2008 is hij werkzaam voor het kantoor van de Strafrechtadvocaat Amsterdam. Hij is gespecialiseerd in grote fraude zaken en cassatie zaken. Daarnaast houdt hij zich bezig met internationaal strafrecht, en privacywetgeving.

Mr. E. Steller

Eric Steller studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Tevens haalde hij een bachelor Natuurwetenschap en innovatiemanagement aan de Universiteit van Utrecht en een propedeuse aan Royal Holloway, University of London. Na werkzaam te zijn geweest bij Spong Advocaten en Van Gessel advocaten heeft mr. Steller zich op 1 september 2019 aangesloten als zelfstandig advocaat bij Meijers Canatan Advocaten.

Mr. S. Römer

Mr. S.J. (Sylvester) Römer studeerde rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Daar heeft hij zijn Master Strafrecht ook behaald. In 2015 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat en sinds 2019 is hij verbonden aan Meijers Canatan Advocaten. Hij houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken en heeft veel ervaring met drugszaken, geweldszaken en georganiseerde misdaad.

Mr. T. Gijsberts

Mr. Tom Gijsberts behaalde zijn honoursbachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude). Daarna volgde hij de masteropleidingen Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude) en International Criminal Law aan de Universiteit van Amsterdam en Columbia University (New York City, VS). Hij werd in 2015 beëdigd als advocaat en is sindsdien werkzaam bij Meijers Canatan Advocaten.

Strafrechtadvocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde strafrechtadvocaten staan u graag bij om u te assisteren tijdens de procedure na de arrestatie. We zijn gevestigd in het hele land, dus niet alleen in Amsterdam. U vindt ons bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht, Zwolle, Lelystad, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Assen en nog veel meer. We zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 1810 349.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349