Strafrechtadvocaat Assen

Strafrechtadvocaat Assen

Het kantoor van De Strafrechtadvocaat Assen helpt verdachten in alle soorten strafzaken in geheel Drenthe. Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, zal een ervaren advocaat dezelfde dag nog vrijblijvend contact met u opnemen.

Route Strafrechtadvocaat Assen

Ons kantoor is gevestigd aan de Borgstee te Assen, op een steenworp afstand van de Europaweg Noord. Het advocatenkantoor vertegenwoordigt 1 van de in totaal 7 vestigingen van het advocatenkantoor, dat daarmee met afstand de grootste juridisch dienstverlener van het Noorden van Nederland is. In totaal 160 medewerkers spannen zich hier tot het uiterste in om ook uw zaak tot een goed eind te brengen.

Advocaten van De Haan

Mr. Maartje Schaap

Als gespecialiseerd strafrechtadvocaat kan mr. Maartje Schaap inmiddels terugkijken op ruim 10 jaar aan ervaring in het vak. Zij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en behaalde hier een graad in zowel strafrecht als privaatrecht, alvorens als afgestudeerd Togamaster student ervaring op te doen bij het Openbaar Ministerie. Sinds 2010 is zij werkzaam bij De Haan en staat zij cliënten bij op verschillende gebieden binnen het strafrecht, van grote geruchtmakende processen tot kleinschaliger zaken.

Kom vandaag nog in contact met de beste, meest ervaren strafrechtadvocaten van Drenthe en omstreken. Vul het formulier op de site met uw gegevens en de deskundige juridisch specialisten van De Haan bellen u dezelfde werkdag nog voor een (geheel vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349