Strafrechtadvocaat Groningen

Strafrechtadvocaat Groningen

Bent u of een bekende van u verdachte in een strafzaak? Onze ervaren strafrechtadvocaten uit Groningen staan u graag bij.

Wanneer u uw contactgegevens invult in het formulier, wordt er dezelfde werkdag nog contact met u opgenomen door een ervaren strafrechtadvocaat.

Advocaten van kantoor De Strafrechtadvocaat Groningen

mr. Maartje Schaap

Mr. Maartje Schaap studeerde rechten aan de universiteit van Groningen. Zij is zowel afgestudeerd in strafrecht als privaatrecht. In 2005 is Mr. Maartje Schaap beëdigd als advocaat. Zij heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht en jeugdrecht.
Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrecht Advocaten en de commissie Strafrecht van het arrondissement Groningen.
Naast haar werk als strafrechtadvocaat doceert zij aan de Hanzehogeschool Groningen en geeft zij trainingen voor RUG studenten.

mr. Iris Djordevic

Sinds mei 2018 is Iris Djordjevic werkzaam als strafrechtadvocaat bij De Haan Advocaten & Notarissen, waar zij cliënten bijstaat in strafzaken van uiteenlopende complexiteit en omvang. Cliënten kunnen ook bij haar terecht met zaken op het gebied van bestuurs(straf)recht. Iris is een betrokken en kritische advocaat die een zaak tot op de bodem uitzoekt. Ze knokt voor haar cliënten en heeft het contact en de samenwerking met cliënten hoog in het vaandel staan om zo tot het beste resultaat te komen.

“Een advocaat moet iemand zijn waar de cliënt altijd op terug kan vallen”

Al sinds haar studie houdt Iris zich vooral bezig met het strafrecht. Het rechtsgebied waar haar passie ligt. Iris rondde in augustus 2016 de master Strafrecht en Criminologie af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij deed onderzoek naar de voorwaardelijke invrijheidstelling en de penitentiaire beginselenwet. Gedurende haar studie liep Iris stages bij diverse advocatenkantoren en werkte zij als griffier bij de sector strafrecht van de Rechtbank Noord Nederland, alwaar zij de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. Ook heeft Iris tijdens haar studie als ondersteunend medewerker gewerkt bij het strafrechtkantoor van De Haan Advocaten en heeft zij zich ingezet als vrijwilliger bij o.a. een grote mensenrechtenorganisatie. In februari 2017 is Iris beëdigd tot advocaat.

Iris is lid van de NVJSA (vereniging voor jonge strafrechtadvocaten) en de Jonge Balie van Groningen en Assen.

mr. Wilke Koopmans

Wilke Koopmans is strafrechtadvocaat bij De Haan Advocaten & Notarissen. Zij vertegenwoordigt de belangen van cliënten in allerlei verschillende soorten strafzaken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geweldszaken, verkeersstrafzaken, drugszaken en zedenzaken. Ook staat zij cliënten bij die te maken krijgen met het bestuurs(straf)recht. Haar werkwijze kenmerkt zich door een nauwe samenwerking met de cliënt, een kritische blik ten opzichte van het dossier en gedrevenheid om het uiterste uit de zaak te halen.

Wilke studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit in Groningen en behaalde zowel de master Strafrecht en Criminologie als Privaatrecht. Sinds 2017 is zij verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen. Als juridisch medewerker heeft zij aan meerdere omvangrijke en complexe strafzaken meegewerkt. In het kader van haar afstudeerscriptie heeft Wilke wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de vraag in hoeverre een bekennende verklaring van een verdachte aan een politie-informant (“undercoveragent”) in strijd is met het zwijgrecht.

Wilke is aangesloten bij de Jonge Balie Groningen-Assen.

mr. Evert van der Meer

Evert van der Meer is sinds maart 2017 als strafrechtadvocaat verbonden aan De Haan Advocaten & Notarissen.

Na het afronden van zijn studie rechten in Groningen is hij ruim 20 jaar werkzaam geweest als strafrechtadvocaat in Friesland. In die periode heeft hij veel ervaring opgedaan in alle facetten van het strafrecht.

Daarbij moet onder meer gedacht worden aan rechtsbijstand in economische en financiële strafzaken.

Tot zijn werkterrein behoort ook het bijstaan van verdachten in o.a. ernstige geweldszaken (moord en doodslag) , verkeersstrafzaken en zedenzaken. Maar ook cliënten die verdacht worden van andere commune delicten zoals diefstal, verduistering of witwassen kunnen op zijn inzet rekenen.

Daarnaast staat hij veel cliënten bij aan wie de maatregel van tbs is opgelegd. Hij adviseert zijn cliënten gedurende de behandeling en verleent rechtsbijstand bij verlengingszittingen in het gehele land.

In een strafzaak staat de behandeling op de terechtzitting doorgaans centraal. Om een goede verdediging neer te zetten is een gedegen voorbereiding van essentieel belang waarbij nauwe samenwerking en goed overleg met de cliënt voorop staat.

Alle advocaten van het kantoor De Strafrechtadvocaat Groningen zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten. Het kantoor is aangesloten bij de Orde van Advocaten en de Raad van Rechtsbijstand. Dit houdt in dat de advocaten naast op betalende basis ook op basis van toevoeging cliënten helpen. U moet dan wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. In het eerste vrijblijvende adviesgesprek hoort u of in uw situatie er sprake is van

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349