Strafrechtadvocaat Maastricht

Strafrechtadvocaat Maastricht

Bent u op zoek naar een strafrechtadvocaat in Maastricht? De strafrechtadvocaten van De strafrechtadvocaat Maastricht staan verdachten in geheel Limburg bij. Vul daarom meteen het contactformulier op deze pagina in en geef aan bij welk type delict u hulp nodig heeft. Binnen 1 werkdag wordt u teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat voor een vrijblijvend toetsingsgesprek. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op: 088 – 1810 349.

Contact opnemen met De Strafrechtadvocaat Maastricht

Maak vandaag nog kennis met de strafrechtadvocaten in Maastricht door uw gegevens achter te laten op het contactformulier op deze site. Vervolgens neemt een ervaren advocaat vaak dezelfde werkdag nog contact met u op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 088 – 1810 349.

Advocaten van De Strafrechtadvocaat Maastricht

Mr. S. (Serge) Weening

Mr. Serge Weening is de oprichter van het strafrechtkantoor in Maastricht. Hij startte zijn juridische loopbaan bij Mr. Max Moszkowicz senior. Hij is strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht en houdt zich naast regulier strafrecht ook bezig met het jeugdstrafrecht. Mr. Weening spreekt niet alleen Nederlands, maar ook Frans, Duits en Engels.

Mr. F. (Francoise) Landerloo

Mr. Francoise Landerloo is al meer dan 12 jaar werkzaam als strafrechtadvocaat in Maastricht. Zij rondde haar rechtenstudie af aan de Universiteit Maastricht en houdt zich naast regulier strafrecht ook bezig met het jeugdstrafrecht. Naast Nederlands spreekt zij ook Duits en Engels.

Mr. I. (Ivo) van de Bergh

Mr. Ivo van de Bergh studeerde rechten aan de Universiteit Maastricht. Hij is in 2006 als advocaat beëdigd en sindsdien lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten, de Nederlandse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten en de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken.

Strafrechtadvocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde strafrechtadvocaten staan u graag bij om u te assisteren tijdens de procedure na de arrestatie. We zijn gevestigd in het hele land, dus niet alleen in Maastricht. U vindt ons bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Zwolle, Lelystad, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Assen en nog veel meer. We zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 1810 349.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349