Strafrechtadvocaat Middelburg

Strafrechtadvocaat Middelburg

De Strafrechtadvocaat in Middelburg is een jong en laagdrempelig advocatenkantoor. Toch hebben de advocaten van dit kantoor al meer dan 18 jaar werkervaring en mr. Van de Voorde heeft zelfs de Zeeuwse pleitwedstrijd in 2011 gewonnen. U bent dus gegarandeerd van een goed advies en goede bijstand tijdens uw strafproces. De strafrechtadvocaten hebben ervaring met het bijstaan van personen die werden verdacht van het plegen van een geweldsdelicten en drugsdelicten, maar ook van iets simpels als zij door een verkeersovertreding hun rijbewijs kwijt zijn geraakt.

Op het moment dat u uw gegevens achterlaat zal u dezelfde werkdag nog worden teruggebeld door de aan u gekoppelde advocaat. Pas na dit eerste gratis adviesgesprek hoeft u aan te geven of u gebruik van onze diensten wilt gaan maken.

Route

Het advocatenkantoor van dé Strafrechtadvocaat Middelburg is gesitueerd in het centrum van Middelburg op Damplein 3

Strafrechtadvocaten van kantoor Middelburg

mr. R.T.K. Davidse

Na haar jeugd in Zuid-Beveland volgde mr. Davidse haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast het strafrecht houdt zij zich bezig met jeugdrecht zaken. Op dit moment is zij haar kennis aan het verdiepen in het strafrecht door een specialisatieopleiding strafrecht te volgen aan het Willem Pompe Instituut voor Strafrechtswetenschappen.

mr. S. van de Voorde

mr. Van de Voorde is een echte Zeeuwse en heeft haar hele leven in Zeeland gewoond. Ondanks dat zij voor haar studie rechten naar de Erasmus Universiteit in Rotterdam moest uitwijken is zij gewoon in Zeeland blijven wonen. Na werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerkster en advocaat-stagiair, is zij al geruime tijd advocaat en medeoprichter van haar eigen kantoor.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349