Strafrechtadvocaat Utrecht

Strafrechtadvocaat Utrecht

De advocaat Van Elst van Strafrechtadvocaat Utrecht kan u bijstaan tijdens uw procedure. Het maakt niet uit van welk delict u wordt verdacht. De advocaten van De-strafrechtadvocaten.nl hebben ruime ervaring met allerlei strafzaken. Wanneer u uw gegevens achterlaat via het formulier, zal de aan u gekoppelde advocaat dezelfde dag nog vrijblijvend contact met u opnemen.

De garanties van De-strafrechtadvocaat.nl

  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek
  • Strafrechtadvocaat uit Utrecht
  • Snelle reactie, binnen 1 werkdag in contact met een advocaat

Contact opnemen met De Strafrechtadvocaat Utrecht

Maak vandaag nog kennis met de strafrechtadvocaten in Utrecht door uw gegevens achter te laten op het contactformulier op deze site. Vervolgens neemt een ervaren advocaat vaak dezelfde werkdag nog contact met u op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Zelf bellen kan natuurlijk ook. We zijn bereikbaar via 088 – 1810 349.

Mr. Bart van Elst

Mr. Van Elst is naast het reguliere strafrecht ook gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht. Hij houdt zich vooral bezig met druggerelateerde zaken en de daarbij behorende ontnemingen door energiemaatschappijen, belastingdienst en uitkeringsinstanties. Ook heeft hij veel ervaring met het succesvol bijstaan van personen die verdacht werden van een vermogensdelict.

Strafrechtadvocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde strafrechtadvocaten staan u graag bij om u te assisteren tijdens de procedure na de arrestatie. We zijn gevestigd in het hele land, dus niet alleen in Utrecht. U vindt ons bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Zwolle, Lelystad, Enschede, Leeuwarden, Groningen, Assen en nog veel meer. We zijn telefonisch bereikbaar via 088 – 1810 349.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349