Strafrechtadvocaat Zwolle

Strafrechtadvocaat Zwolle

Het kantoor van de Strafrechtadvocaat Zwolle heeft ruime ervaring in het bijstaan van personen die verdacht zijn van een strafbaar feit. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat via het formulier, zal een strafrechtadvocaat van ons kantoor dezelfde dag nog vrijblijvend contact met u opnemen.

Locatie advocatenkantoor

In het centrum van Zwolle, pal naast de A28, bevindt zich het strafrechtkantoor. Dit advocatenkantoor is 1 van de in totaal 7 regionale vestigingen van de grootste juridisch dienstverlener van Noord-Nederland. Hierdoor bent u verzekerd van een enorme rijkheid en diversiteit in expertise, die zich uitbetaalt in kwalitatief hoogwaardige juridische bijstand.

Mr. Maartje Schaap

Mr. Maartje Schaap is een jonge doch geroutineerde strafrechtadvocate, die een ruime praktijkervaring koppelt aan actuele kennis van academische theorie. Zo kan zij sinds haar beëdiging in 2005 inmiddels terugvallen op ruim een decennium aan ‘vlieguren’ in het vak, terwijl ze daarnaast als docent/trainer verbonden is aan zowel de Hanzehogeschool Groningen, de Rijksuniversiteit Groningen als de beroepsopleiding voor de advocatuur (NOVA). Mr. Maartje Schaap is vanaf 2010 werkzaam bij De Haan en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in strafrecht.

Benieuwd wat deze ervaren strafrechtadvocaten voor uw zaak kunnen betekenen? Vul het contactformulier met uw persoonsgegevens en u wordt zo spoedig mogelijk gebeld voor een (geheel vrijblijvend en kosteloos) oriënterend gesprek.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349