Rijbewijs kwijt advocaten

Rijbewijs kwijt

Bent u uw rijbewijs kwijt omdat u te hard heeft gereden, of wegens rijden onder invloed? Dan is het belangrijk dat u op de juiste manier en op het juiste moment bezwaar maakt. Onze strafrechtadvocaten hebben veel ervaring met vergelijkbare zaken en kunnen u helpen uw rijbewijs snel terug te krijgen. Ook hebben wij ervaring met het in bezwaar gaan door educatieve maatregelen opgelegd door het CBR. Als u uw gegevens op deze pagina achterlaat zal een rijbewijs specialist u dezelfde dag nog terugbellen en u verder helpen.

Rijbewijs kwijt kosten

Onze advocaten kunnen een klaagschrift opstellen en u bijstaan of adviseren tijdens een mogelijke zitting. Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij efficiënt en blijven de kosten voor u dus laag. U kunt zelf bepalen voor welke werkzaamheden u de advocaat wilt gebruiken; voor de hele procedure of alleen voor het klaagschrift.

Pro Deo strafrechtadvocaat

Alle strafrechtadvocaten zijn aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand en kunnen u, wanneer u aan de inkomenseisen voldoet, vaak bijstaan op basis van rechtsbijstand (pro deo). In het eerste telefoongesprek zal de advocaat aangeven of u hier aanspraak op kan maken.

Direct hulp nodig?

Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.

Neem direct contact op

Ervaren rijbewijs advocaten

Onze advocaten zijn aangesloten bij het grootste netwerk van gespecialiseerde rijbewijsadvocaten Ingevorderd-rijbewijs.nl. U weet zo zeker dat u wordt bijgestaan door dé rijbewijs specialist uit uw regio

Vrijblijvende toetsing door ervaren rijbewijs advocaat

Als u het formulier invult en onder soort delict “Rijbewijs kwijt” noteert, dan zal de aan u gekoppelde advocaat u dezelfde dag nog opbellen voor een gratis intakegesprek.

Na dit gesprek weet u precies wat de advocaat voor u kan betekenen en of u recht heeft op rechtsbijstand (pro deo advocaat). Na dit vrijblijvende gesprek kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze diensten.

Snel naar:

1

Toegankelijk

2

Vrijblijvend

3

Samen

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een strafrechtadvocaat?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat, omdat het afhangt van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heeft u eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten u meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt. U hoeft dan slechts een kleine bijdrage te betalen.

Is een strafrechtadvocaat verplicht?

Bij het strafrecht is een advocaat niet verplicht. Toch is het verstandig om wel een advocaat in te schakelen. Het strafrecht is zeer ingewikkeld en vergt veel kennis van zaken. Onze advocaten beschikken over de juiste kennis en staan u dan ook graag bij!

Heeft een strafrechtadvocaat beroepsgeheim?

Ja, een strafrecht advocaat moet zich houden aan het beroepsgeheim. Dit betekent dat de advocaat niet openbaar mag maken wat de cliënt hem of haar vertelt, tenzij dit nodig is om de cliënt te verdedigen.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349