Rijbewijs kwijt snelheid

Rijbewijs kwijt snelheid

Als u uw rijbewijs kwijt bent omdat u met een te hoge snelheid heeft gereden, is het belangrijk dat u op tijd in beroep gaat. De straffen verschillen bij welke snelheid u gereden heeft. De termijn waarop u uw rijbewijs weer terugkrijgt hangt af van verschillende factoren. Als u het bezwaar door een van onze gespecialiseerde strafrechtadvocaten laat voeren, weet u zeker dat u de kansen om uw rijbewijs weer terug te krijgen maximaliseert.

 

Wanneer rijbewijs kwijt snelheid?

U raakt uw rijbewijs kwijt wanneer u op de openbare weg een overschrijding van de maximumsnelheid van 50 km of meer laat noteren.

Wanneer rijbewijs kwijt binnen bebouwde kom?

Binnen de bebouwde kom ligt de grens lager, hier raakt u uw rijbewijs al kwijt bij een snelheidsovertreding van 30 km boven het maximum.

Werkwijze advocaat rijbewijs kwijt snelheid

Inventarisatie

Omdat De Strafrechtadvocaat een samenwerking is van advocatenkantoren in geheel Nederland zal een strafrechtadvocaat uit uw regio tijdens een telefoongesprek met u de mogelijkheden inventariseren voor een bezwaar. De strafrechtadvocaat zal vooral vragen naar de ernst van de overtreding en of er sprake is van recidive. Tevens zal hij kijken welke factoren kunnen worden meegenomen in het bezwaarschrift, om zo uw rijbewijs zo snel mogelijk terug te krijgen. Ook zal er worden gekeken of er tijdens het opstellen van het proces verbaal geen juridische fouten zijn gemaakt door de politie. Als dit het geval is wordt de zaak vaak nietig verklaard.

Na inventarisatie

Na deze inventarisatie zal de advocaat het bezwaarschrift opstellen en versturen. Vervolgens kan de strafrechtadvocaat u bijstaan tijdens de zittingen bij het Openbaar Ministerie en de rechtbank. De strafrechtadvocaat zal u ook advies geven of u wel of niet akkoord moet gaan met een tussentijds voorstel van het OM. U bepaalt zelf voor welke werkzaamheden u de strafrechtadvocaat wilt inschakelen.

Direct hulp nodig?

Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.

Neem direct contact op

Advocaat bij rijbewijs kwijt door snelheid

Als u uw ingevorderde rijbewijs snel terug wilt, kunt u het contactformulier invullen. Als u onder soort delict “Rijbewijs kwijt” noteert, wordt u uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat uit uw regio voor een vrijblijvende intake. Na dit gesprek kunt u beslissen of u gebruik wilt maken van onze diensten. Onze ervaren strafrechtadvocaten zijn aangesloten bij het grootste advocatennetwerk van Nederland gericht op rijbewijs ingevorderd zaken. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te klikken op onderstaande button.

Advocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan u graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. U vindt ons bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn. Waar u ook woont, bij ons vindt u een advocaat bij u in de buurt die specialist is in het verkeersrecht.

1

Toegankelijk

2

Vrijblijvend

3

Samen

Veelgestelde vragen rijbewijs kwijt snelheid

Hoeveel kost een advocaat?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heeft u eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten u meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt. De overheid betaalt de advocaat dan.

Is een advocaat verplicht?

Bij het strafrecht is een advocaat niet verplicht. Toch is het niet onverstandig om wel een advocaat in de arm te nemen. Het strafrecht is erg ingewikkeld en vergt veel kennis van zaken. Alleen advocaten beschikken over deze kennis.

Hoe lang ben ik mijn rijbewijs kwijt als ik te hard rij?

50 – 59 km/u: 2 maanden

60 – 69 km/u: 3 maanden

70 – 79 km/u: 4 maanden

80 – 89 km/u: 5 maanden

90 – 99 km/u: 6 maanden

100 km/u: 7 maanden

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349