Slachtofferportaal

Slachtofferportaal

Sinds 16 november 2020 is er om de positie van slachtoffers in Nederland te verbeteren een nieuwe website online: MijnSlachtofferzaak.

Website voor slachtoffers

Via de website kan er makkelijk met de DigiD code worden ingelogd op de website van de overheid. U komt dan in het digitale slachtofferportaal terecht. Politie, het Openbaar Ministerie, Slachtofferhulp Nederland en het CJIB zorgen ervoor dat alle brieven en informatie die door hun aan een slachtoffer worden gestuurd via deze website in het slachtofferportaal worden gezet. Dan heeft het slachtoffer één centraal punt waar hij of zij alle informatie van de verschillende organisaties kan vinden.

Direct hulp nodig?

Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.

Neem direct contact op

Hulp bij vragen

Als u toegang krijgt tot het OM slachtofferportaal, dan kan dat best veel vragen oproepen. Wanneer u begeleiding wenst van een slachtofferadvocaat om bijvoorbeeld te vertellen wat de brieven en e-mails die in het slachtofferportaal staan betekenen. Of misschien wilt u hulp bij het invullen van formulieren? Neem dan contact op met een van onze specialisten in slachtofferzaken. Wij kunnen uw vragen beantwoorden en u helpen om formulieren in te vullen en (als u wilt) hulp te bieden tijdens de behandeling van uw rechtszaak. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of zelf te bellen naar 088 1810 349.

Strafrechtadvocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan u graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. U vindt ons bijvoorbeeld in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn. Waar u ook woont, bij ons vindt u een advocaat bij u in de buurt die specialist is in strafrecht zaken.

1

Toegankelijk

2

Vrijblijvend

3

Samen

Veelgestelde vragen slachtofferportaal

Wat is het slachtofferloket?

Als een slachtoffer vragen heeft na het doen van aangifte, kan hij of zij terecht bij het Slachtofferloket. Dit loket informeert, adviseert en begeleidt slachtoffers gedurende het politieonderzoek.

Wat zijn de rechten van slachtoffers?

Als slachtoffer heeft u veel rechten. Zo heeft u recht op informatie, bescherming, een gratis tolk, recht om aangifte te doen en nog veel meer.

Wat houdt het Openbaar Ministerie in?

Het Openbaar Ministerie (OM) kan verdachten voor de strafrechter brengen in Nederland. Hun taak is het opsporen en vervolgen van strafbare feiten.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349