Strafrechtadvocaat

Strafrechtadvocaat

Een goede advocaat kan uw straf beperken, of zelfs een strafblad voorkomen. De Strafrechtadvocaat is een netwerk van kwalitatieve strafrechtkantoren door heel Nederland. Onze strafrechtadvocaten kunnen in elke situatie hulp bieden.

Van strafbeschikking tot hoger beroep

Het maakt niet uit van welk strafbaar feit u of uw naasten worden verdacht. Onze ervaren advocaten kunnen u bijvoorbeeld bijstaan als u een dagvaarding heeft ontvangen en voor de rechter moet verschijnen. Maar ook als u een strafbeschikking heeft gekregen of graag in hoger beroep wilt.

Als u het formulier invult, wordt u direct gekoppeld aan een ervaren strafadvocaat in uw eigen regio. Deze zal dezelfde werkdag nog contact met u opnemen.

Netwerk van strafrechtadvocaten

Doordat onze advocatenkantoren over geheel Nederland zijn verspreidt, wordt u altijd geholpen door een strafrechtkantoor uit uw eigen regio. Dit maakt het niet alleen eenvoudig voor u om een bezoek te brengen aan het kantoor, maar zorgt er tevens voor dat de advocaat u eenvoudig kan bezoeken mocht u gedetineerd zijn.

Alle advocaten zijn aangesloten bij de Orde van Advocaten en zijn gespecialiseerd in het strafrecht.

Een advocaat voor strafrecht

Ga snel naar:

1

Toegankelijk

2

Vrijblijvend

3

Samen

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een strafrechtadvocaat?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat, omdat het afhangt van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heeft u eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten u meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van pro deo werkt. U hoeft dan slechts een kleine bijdrage te betalen.

Is een strafrechtadvocaat verplicht?

Bij het strafrecht is een advocaat niet verplicht. Toch is het verstandig om wel een advocaat in te schakelen. Het strafrecht is zeer ingewikkeld en vergt veel kennis van zaken. Onze advocaten beschikken over de juiste kennis en staan u dan ook graag bij!

Heeft een strafrechtadvocaat beroepsgeheim?

Ja, een strafrecht advocaat moet zich houden aan het beroepsgeheim. Dit betekent dat de advocaat niet openbaar mag maken wat de cliënt hem of haar vertelt, tenzij dit nodig is om de cliënt te verdedigen.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349