Pro deo strafrechtadvocaat

Pro deo strafrechtadvocaat

Op het moment dat u in verzekering wordt gesteld, heeft u de mogelijkheid om u te laten bijstaan door een pro-deo advocaat. U krijgt in eerste instantie de advocaat toegewezen die op dat moment dienst heeft, een zogenaamde piketadvocaat. U kunt echter ook uw voorkeur uitspreken voor een andere advocaat. De advocaten van De Strafrechtadvocaat kunnen u dan kosteloos bijstaan.

Als u niet gedetineerd bent en aan de inkomenseisen van de Raad voor Rechtsbijstand voldoet, kunt u aanspraak maken op een advocaat met toevoeging. Dat betekent dat de kosten van de advocaat vergoed worden door de staat. Als u een te hoog inkomen hebt, komt u daar niet voor in aanmerking. In dat geval kunnen onze advocaten u bijstaan tegen een aantrekkelijk tarief.

In een eerste, vrijblijvend telefoongesprek kan de advocaat u vertellen of u recht heeft op een strafrechtadvocaat op pro deo basis, of wat de kosten anders zouden zijn.

Locaties pro deo advocaten

Wij hebben in heel Nederland advocaten bij ons aangesloten. Via de links hieronder komt u op de pagina van uw stad!

Direct hulp nodig?

Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.

Neem direct contact op

Onze expertise

De advocaten die bij ons aangesloten zijn beschikken over de nodige kennis wat betreft het strafrecht. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u succesvol bijstaan in een mogelijke procedure. Met name wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit kunnen onze advocaten u helpen. Dus wordt u verdacht van een misdrijf, uiteenlopend van doodslag tot diefstal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze advocaten zullen u zo goed als mogelijk bijstaan.

Als u het contactformulier invult, dan neemt een gespecialiseerde advocaat gauw contact met u op. Zelf bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar via 088 – 1810 349.

Pro deo advocaat uit eigen regio

Onze gespecialiseerde advocaten staan u graag bij om samen tot een passende oplossing te komen. We zijn gevestigd in het hele land. U vindt bijvoorbeeld een gratis advocaat Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Groningen, Leeuwarden, Utrecht en Apeldoorn. Waar u ook woont, bij ons vindt u een advocaat bij u in de buurt die specialist is in zaken wat betreft strafrecht.

1

Toegankelijk

2

Vrijblijvend

3

Samen

Veelgestelde vragen pro deo

Hoeveel kost een advocaat?

De meeste advocaten brengen een uurtarief in rekening. Dit tarief verschilt per advocaat. Vaak hangt het af van de grootte van het kantoor, het aantal jaren werkervaring en de expertise van de advocaat. Bij onze advocaten heeft u eerst altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen de advocaten u meer vertellen over de kosten en kijken naar de mogelijkheid voor toevoeging. Dit betekent dat de advocaat op basis van toevoeging werkt. De overheid betaalt de advocaat dan.

Is een advocaat verplicht?

Bij het strafrecht is een advocaat niet verplicht. Dit geldt ook voor het adolescentenstrafrecht. Toch is het niet onverstandig om wel een advocaat in de arm te nemen. Het strafrecht is erg ingewikkeld en vergt veel kennis van zaken. Alleen advocaten beschikken over deze kennis.

Heeft een strafrecht advocaat beroepsgeheim

Ja, een strafrecht advocaat moet zich houden aan het beroepsgeheim. De advocaat mag dit niet gebruiken om zelf strafbare feiten te plegen.

Ontvang direct hulp

U wordt vandaag gratis en vrijblijvend teruggebeld door een ervaren strafrechtadvocaat.


Vragen?

Onze experts helpen bij al uw vragen

088 181 0349
  • Binnen 24 uur.
  • Gratis en vrijblijvend.
  • Specialist uit uw regio.
  • Expertise in bemiddeling van gespecialiseerde pro deo advocaten.
  • Toegankelijke juridische bijstand voor cliënten met beperkte financiële middelen.
  • Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid door zorgvuldige selectie en matching van advocaten.
logo

Neem direct contact op

Contactformulier 088 181 0349